ELEFANTS

L´elefant africà, té les orelles molt grans i tenen la forma del mapa d´Àfrica, mentre que les orelles dels efefants asiàtics s´assemblen una mica al mapa de l´India.
L´embaràs d´un elefant dura 22 mesos i normalment té una cria cada dos anys i mig o quatre anys. Un elefant acabat de néixer pot pesar 100 quilos aproximadament.

Quan neix una cria o quan un parent o amic perdut durant un temps torna amb la família, els elefants ho celebren donant voltes al seu voltant, fan moure les orelles, trompetegen, rugeixen, i fins i tot es fan pipí per l´excitació!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: