COALA

El coala es passa la major part de la seva vida dalt de l´eucaliptus. Dorm 18 hores al dia i només s´alimenta de fulles d´aquest arbre. El bebè coala viu a la bossa de la seva mare durant 6 mesos, abans de pujar a la seva esquena. El coala és un marsupial, de la mateixa família que el cangur.

                                

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: